Ja det kan du! I 6 timer, i tillegg til de inkluderte 60 minuttene. Etter de inkluderte 60 minuttene koster det 5 kr per kvarter.

Blir jeg trukket automatisk om jeg sykler over tiden?

Ja- om du har et kort knyttet til konto.
I appen vil du alltid ha god oversikt over hvor lenge du har syklet,
og når utvidet leie begynner.

Du vil få beskjed på sms når du holder på å gå over tiden.

Når utvidet leie har startet vil du kunne se i appen hvor lang tid du har brukt, hvor mye tid du har igjen og hvor mye du har betalt.

Når du har levert sykkelen vil du få en bekreftelse på det, samt en oversikt over hvor lang turen var og hvor mye du betalte for den.

Hvis ikke sykkelen blir levert innen tiden og du ikke har et kort knyttet til konto, vil du få en advarsel. Du kan lese om hvordan det går til her.