Bruker du ikke smarttelefon kan du bruke skjermene på stasjonene for å låse ut sykler. For å gjøre det må du lage en personlige PIN-kode:

1. Logg inn på nettsiden

2. Scroll nedover på første siden du lander på, til du kommer til PIN-kode

Husk å holde koden skjult for andre!

På stasjonene bruker du mobilnummeret ditt sammen med PIN-koden for å låse ut sykler. Når du parkerer sykkelen må du sjekke at sykkelen er låst.

Låse sykkel

1. Vent til lyset ved siden av låsen slutter å blinke (tar typisk 5 sekunder)

2. Prøv å dra sykkelen ut av låsen

3. Sitter den fast har du gjort alt riktig!

OBS! Sjekk at du ikke setter sykkelen i en lås som lyser rødt. Lyser den rødt er den defekt og vil ikke registrere sykkelen.