Velkommen som bysyklist! Du kommer enkelt i gang med Trondheim Bysykkel ved å følge disse 3 stegene:

1. Last ned appen til iPhone eller Android.
  2. Fyll inn profilen din
  3. Sjekk hvilke stativ som står klare—i appen eller på trondheimbysykkel.no/stasjoner

Finne en sykkel
I appen har du oversikt over stasjonene og hvor mange ledige sykler det er på hver av dem. Trykker du på en stasjon i appen, vil du se hvor langt unna den er, og tilgjengeligheten.

Låse opp en sykkel

• Når du er i nærheten av en stasjon, kan du låse opp en sykkel fra mobilen.
  • Etter at du har låst ut en sykkel ser du hvor nærmeste stasjon er, antall ledige låser og hvor lenge du har hatt sykkelen.

Parkere en sykkel

Trill sykkelen inn i et stativ. Ovenfra skal låsen se sånn ut hvis den er parkert riktig vei.

• Når sykkelen låses vil du høre en pipelyd fra sykkelen. I appen vil du også få en bekreftelsesmelding på at sykkelen er levert.